Nyheter

BAKgården begynner å ta form!

BAKgården begynner å ta form!

Av Ketil Eilertsen | 14.02.2016. 13:09

Halvparten av billettene er solgt og artistene lanseres nå på løpende bånd. Det begynner å bli klart for den store Byfesten i august. 

Norsk Kulturråd diskuterer verdien av kunst og kultur!

Norsk Kulturråd diskuterer verdien av kunst og kultur!

Av Ketil Eilertsen | 01.11.2015. 12:36
Kulturrådet feirer 50 år! På jubileumskonferansen 4 og 5.november vil vi inn til kjernen av det vi driver med og er til for. Hva er verdien av kunst og kultur? Og hvordan formulerer og forsvarer vi denne verdien i møte med samfunnets krav om mål og synlige resultater? 
TELL YOUR STORY - Harstadkonferansen 2016

TELL YOUR STORY - Harstadkonferansen 2016

Av Ketil Eilertsen | 25.10.2015. 15:08

22. januar 2016 er Harstadkonferansen tilbake med nye og spennende historieforetellere.
En nyhet er at Harstadkonferansen byr på Gallamiddag med prisutdelinger og underholdning.
Det er bare å bestille billetter.
 

Vi fikk være med på Søndagstur!

Vi fikk være med på Søndagstur!

Av Ketil Eilertsen | 19.10.2015. 20:51

Såvidt vi klarte å holde på hemmeligheten. Søndag 4 oktober var vi rigget for reklameopptak i Narvik og for en søndagstur det skulle bli.

I år blir det BAKgården TV

I år blir det BAKgården TV

Av Ketil Eilertsen | 05.08.2015. 20:56

Vi har snakket my om det, men nå gjør vi det bare.
Informasjonskanalen BAKgården TV vil være på web fra 10.- 15 august. Vi tar i bruk det vi har av teknikk, vi mobliserer det vi kan av fotografer, journalister og øvrig produksjonsfolk som har litt eller ønsker litt TV erfaring og drar i gang festival TV.

PETRO 2015 - Utfordringer knyttet til energiressurser i nord

PETRO 2015 - Utfordringer knyttet til energiressurser i nord

Av Ketil Eilertsen | 01.07.2015. 22:27

Man antar at ca 25% av verdens energiressurser ligger i Nordområdene/Arktis. Ser man på det i et geopolitisk perspektiv, ser man på hvordan disse ressursene kan utvinnes, ser man på hvordan olje og energinæringen skal kunne leve sammen med havbruk og fiskeindustrien, ser man på hvilke miljøutfordringer man står overfor og lager man en workshop med unge kloke hoder fra hele Norge, ja da har vi kanskje en av de viktigste enegikonferansene som man bør få med seg.
Det er klart for PETRO 2015 2 - 3. september i Harstad.

BAKgårdsgjengen lager ekstra Byfest under ARN.

BAKgårdsgjengen lager ekstra Byfest under ARN.

Av Ketil Eilertsen | 12.06.2015. 20:13

Hele apparatet som står bak BAKgårdsfestivalen, med Harstad Profileringpool i spissen lager nå ekstra Byfest/Folkefest i forbindelse med Arctic Race of Norway. Det er "seire ved å dele" i praksis!
Samarbeidet med Harstad kommune for å få til en folkefest på onsdag 12. august raknet, og det ser nå ut til å bli en TV-fest for TV2.
Vi kunne ikke la alt det forarbeidet som var gjort gå til spille, så etter at Arctic Race of Norway er gått i mål på torsdag kveld, åpner BAKgården dørene for feststemte mennesker og tilbyr to flotte artister som en dessert etter rittet.
Dette er artistene.

Åpningen av Festspillene i Nordnorge webTV streames!

Åpningen av Festspillene i Nordnorge webTV streames!

Av Ketil Eilertsen | 11.06.2015. 21:59

Åpningseremonien under årets utgave av de Nordnorske festspillene WebTV-streames. I forbindelse med at det TVproduseres til storskjerm på tovet, er det et naturlig steg å legge det hele ut til streaming.
Produksjon gjøres av Aktiv Media i samarbeid med Hålogaland Bredbånd AS. 
Dette tilbys til mediehus og kommuner, og i Harstad fortsetter man det gode arbeidet med å legge tilrette for at omsorg- og helseinstitusjoner kan få et tilbud om å se det hele.

Her er WebTV sendingen fra 17. mai feiringen i Harstad.

Her er WebTV sendingen fra 17. mai feiringen i Harstad.

Av Ketil Eilertsen | 08.05.2015. 00:14

WebTV sending fra 17 mai feiringen i Harstad ble gjort i samarbeid med 17. mai-komiteen, Harstad kommune, Sparebankstiftelsen Harstad Sparebank og Hålogaland Bredbånd. Sendingen er delt opp i 3 deler, Folketoget, Konsert og markering i Generalhagen.

Dette blir de 51. Nordnorske Festspill

Dette blir de 51. Nordnorske Festspill

Av Ketil Eilertsen | 01.05.2015. 21:05

I år hentes kulturell inspirasjon fra øst i Europa. Årets festspillkunstner en Georg Buljo som har samisk urfolksmusikk som inspirasjon og programmet som helhet har Stemmer som tema. Denne gangen er det Stemmer fra øst, og hva er vel mer naturlig å la kultur over landgrenser være en motvekt mot den politiske situasjonen vi har nå.
Vi legger ut programsnutter etterhvert de blir lansert og håper at Du blir inspirert.  
www.festspillnn.no